shape-bg
bg

Liity nyt ja ota Hepen analytiikka käyttöön jopa muutamassa minuutissa

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, voit lisätä rajattomasti verkkosivuja. Tällöin kaikki seuratut sivustot vain jakavat pakettiisi kuuluvat kuukausittaiset sivun näyttökerrat. Voit käyttää samaa seurantakoodia joka verkkosivustolla ja muista luoda hallintapaneelista uusi seurattava sivusto.

Lähetämme muistutuksia hyvissä ajoin, jos näyttää siltä että pakettisi rajat eivät tule riittämään liikennemäärään. Tällöin sinulla on mahdollista korottaa pakettia, jotta kaikki toiminnot tulevat pysymään ennallaan. Lähetämme myös viestin, kun liikennettä ei enää seurata, jos paketti on ollut päivän ajan ylittyneenä.

Ikuisesti eli niin kauan kuin olet asiakkaamme. Voit siis aina palata tilastoihin tilin luomisesta asti ja seurata verkkosivustosi kävijöitä ja trendejä.

Jos poistut asiakkuudesta, voit pyytää meitä poistamaan heti tietosi. Muuten poistamme ne n. kuukauden sisällä.

Monet analytiikka-sovellukset merkitsevät kävijät tallentamalla evästeitä heidän selaimeensa ja/tai seuraavat kävijän toimintaa esimerkiksi IP-osoitteen perusteella. Näistä jää aina jälki ja ne ovat identifioitavissa tiettyyn käyttäjään.

Hepe ei tee mitään tällaista, me tunnistamme sivulla kävijäksi sellaisen, jolla on HTTP-protokollaan liittyvissä otsikkotiedoissa viittaus toiselta sivustolta tai sivuille tullaan suoraan. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että oletuksena jokainen nettiselain automaattisesti antaa tiedon tultiinko sivuille suoraan vai jostain muualta. Hyödynnämme tätä tietoa ja jos käyttäjä siirtyy sivuston sisällä muille sivuille se ei lisää kävijöiden määrää vaan ainoastaan sivulatausten määrää.

Ainoa tieto jonka tallennamme väliaikaisesti käyttäjästä tietokantaan on päivän kestävä vahvalla salausalgoritmilla ja eri suojauskeinoilla tehty satunnainen merkkijono, joka kertoo ainoastaan onko käyttäjä vieraillut kyseisellä sivustolla sen päivän aikana. Jos käyttäjä vierailee samalla sivustolla uudestaan myöhemmin saman päivän aikana, emme lisää vierailujen määrää eli tätä tietoa ei käytetä mihinkään muuhun ja yhden päivän jälkeen se poistetaan tietokannastamme automaattisesti. Jos käyttäjä vierailee jollain toisella sivustolla, jossa on Hepen analytiikka hänestä muodostuu täysin erilainen merkkijono, joten näitäkään tietoja ei pysty millään tavoin yhdistämään. Merkkijonosta tulee myös täysin erilainen, jos kävijä vierailee seuraavana päivänä.

Nämä keinot tekevät meistä aidosti yksityisyyttä kunnioittavia, koska emme millään tavoin seuraa kävijöitä eikä heitä identifioida tai profiloida millään tavoin.

Ei, mikään analytiikka ei ole 100% aukoton tai pysty toteamaan varmuudella kaikkia kävijöitä. Hepen kävijämäärän tarkkuus on kuitenkin huomattavasti parempi kuin monella muulla. Nykyään miljoonat ihmiset käyttävät mainostenesto-ohjelmia (maailmanlaajuisesti 37%), jotka samalla estävät esimerkiksi Google Analyticsin. Näin tekevät myös automaattisesti monet selaimet kuten Brave ja Bromite sekä Firefoxissakin tämän toiminnon saa helposti kytkettyä päälle.

Hepen etuna on, että yllä olevat ohjelmat eivät estä meidän toimintojamme, mutta halutessaan teknisesti osaava pystyy estämään meidänkin koodin omalla selaimellaan. On myös mahdollista lähettää väärää tietoa selaimen tietojen mukana. Nämä vaativat toki paljon teknistä osaamista ja ovat erittäin harvinaisia.

Me myös filtteröimme automaattisesti yleisimmät botit tilastoista pois, jolloin kävijätilastot ovat totuudenmukaisempia. Lue tästä aiheesta lisää täältä.

Kyllä. Jos esimerkiksi haluat käyttää Google Analyticsia ja Hepeä samanaikaisesti vertaillaksesi dataa tai kokeillaksesi toimintoja (muista hyödyntää seitsemän päivän ilmainen kokeilu), niin molemmat toimivat hyvin myös rinnakkain.

Käytämme perinteisinä maksupalveluina PayPalia ja Stripeä. Pystyt näiden kautta maksamaan pankki- ja luottokorteilla ja PayPalille on mahdollista myös siirtää ennakkoon rahaa pankkisiirtona. Lisäksi maksuvaihtoehtona ovat myös yleisimmät kryptovaluutat kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja USDC.

Jos et maksa tuotteesta, olet tuote. Google Analytics on ilmainen, koska he ansaitsevat asiakkaidensa heille antamista henkilötiedoista ja datastaan. Meidän liiketoimintamallimme on ohjelmistojen myynti, ei datan myynti (nämä ovat hyvin erilaiset liiketoimintamallit).

Asiakkaamme maksavat mielellään palvelustamme, koska he tietävät, että heidän tietonsa ovat turvassa meillä ja heidän sivujen vierailijoiden yksityisyys on suojattu.

Saatat ajatella, että yksityisyydellä ei ole väliä, koska sinulla ei ole mitään salattavaa. Näin ajattelevat monet kuuliaiset ihmiset, joiden mielestä on turhaa välittää yksityisyysasioista.

Meidän mielestämme tämä päättely on vaarallinen ja osoittaa tietämättömyyttä.

Jättikokoisten teknologiayritysten ei pitäisi kaupallistaa ja myydä henkilökohtaisia tietojasi. Nämä yritykset ottavat kaikki kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi sekä selaushistoriasi ja pystyvät algoritmien avulla muodostamaan tarkan kuvan siitä millainen olet, jonka jälkeen ne myyvät nämä henkilökohtaiset tietosi eteenpäin.

Ne seuraavat sinua internetissä ja pitävät kirjaa tekemisistäsi ja käyvät sitten tätä tietoa myydäkseen sinulle asioita tai manipuloidakseen käyttäytymistäsi. Käyttämällä Hepeä teet verkkosivustostasi turvallisen myös kävijöillesi, koska tällöin jokaista heidän liikettään ei päästä seuraamaan.

Voit lukea täältä tästä aiheesta vielä tarkemmin.

circle